In Interview

Eigenaresse Miyy.nl, Dieneke Haverkamp

Ze ging opzoek naar een sieraad maar kon deze niet vinden, ze bestelde zelf de materialen en na vele positieve reacties is ze nu dagelijks creatief bezig met het maken van sieraden voor haar webshop miyy.nl.

Hoe ben je op het idee gekomen van jouw bedrijf?
Na de geboorte van mijn tweeling was ik opzoek naar een sieraad waar hun namen en foto in verwerkt kon worden. Toen ik niks naar mijn wens kon vinden, heb ik zelf materialen besteld en ben ik aan hun knutselen geslagen. Daar kreeg ik zulke leuke reactie op dat ik de sieraden ben gaan verkopen.

Wat was jouw motivatie om dit te gaan doen?
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en zo kon ik van mijn hobby mijn werk maken en is mijn werk mijn hobby.

Wat is er leuk aan jouw werk?
Elke bestelling is uniek, omdat klanten hun eigen tekst, naam of foto aan een sieraad kunnen toevoegen. Over het algemeen wordt ik heel blij van het maken van de bestelling, helaas rollen er ook wel eens tranen van verdriet over mijn wangen als ik aan een bestelling werk. Er komen veel foto’s van kindjes voorbij die veel te kort op deze wereld mochten zijn. Het mooie voor mij is hiervan dat ik de ouders of andere familie leden een soort van tastbare herinnering kan mee geven.

Wat vind je het allermooiste aan je werk?
Dat mijn klanten door het sieraad hun dierbaarste bezit altijd dicht bij zich kan dragen.

Welke eigenschappen dien je te bezitten om hier goed in te zijn?
Inlevingsvermogen en heel veel creativiteit

Wat houden jouw werkzaamheden precies in?
Het maken van de bestellingen is wat ik het meeste en het allerliefste doe. Verder doe ik de inkopen en natuurlijk de administratie.

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt als bedrijf?
Door te blijven vernieuwen en unieke producten aan te bieden.

Waar haal je inspiratie vandaan?
Ik kijk veel op Pinterest en google en maak van verschillenden producten die ik daar zie, mijn eigen unieke producten.

Hoe zorg je voor ontspanning?
Om te ontspannen spreek ik af met een vriendin, lees ik een makkelijk boek, luister ik naar muziek of kijk een leuke serie.

Wat motiveert jou?
De goede en fijne reacties die ik van mijn klanten krijg.

Wat maakt jouw bedrijf zo uniek?
In ieder sieraad wat ik maak stop ik een berg liefde. Ik ben er van overtuigd dat mijn klanten dit (on)bewust voelen en daarom graag mijn sierraden dragen.

Wat zou je nog graag willen leren?
Ik heb een basiscursus zilversmeden gevolgd, ik zou me graag nog verder verdiepen in het zilversmeden.

Wat betekent succes voor jou?
Succes betekend voor mij dat heel veel mensen mijn sierraden dragen!

Wat is jouw advies aan een andere zakenvrouw, girlboss of businesswoman?
Volg je drogen, geloof in jezelf, alles is mogelijk!

Recent Posts

Leave a Comment

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen