In Interview

Eigenaresse RIJKE Lifestyle, Babette Rijke

Ze helpt anderen met het creëren van een healthy lifestyle. Daarvoor heb je empathie, inlevingsvermogen, een luisterend oor en passie nodig. En doordat Babette ontzettend graag andere mensen helpt met hun gezondheid en doordat ze het heel persoonlijk maakt is dit het onderscheidend vermogen van RIJKE Lifestyle.

Hoe ben je op het idee gekomen van jouw bedrijf?
Mijn idee is een aantal jaren geleden ontstaan door een passie voor gezonde voeding, veel bewegen en ontspannen. Ineens dacht ik, ik ga andere mensen helpen met het creëren van een healthy lifestyle. Ik ga ze inzicht geven en begeleiden zodat ook zij zich fit, vitaal en gelukkig voelen.

Wat was jouw motivatie om dit te gaan doen?
Doordat ik zag wat de mix van echt gezond eten, veel bewegen en veel ontspannen voor mij deed, toen wist ik dit wil ik de hele wereld laten weten en voelen. Ik ga anderen helpen om dit ook te mogen ervaren.

Wat is er leuk aan jouw werk?
Mijn werk is ontzettend leuk omdat ik veel mensen ontmoet en ondersteun met mijn visie op een gezonde lifestyle. Daar heb ik sinds een klein jaartje ook mijn passie voor Aromatherapie aan toegevoegd, als extra element. Naar mijn mening zijn zo body, mind, spirit & emoties volledig met elkaar in balans.

Wat vind je het allermooiste aan je werk?
Het allermooiste aan mijn werk is dat ik het niet als werk zie. Ik vind het een voorecht om andere mensen en voornamelijk vrouwen te mogen helpen met hun leefstijl. Deze vrouwen help ik om oude beperkende overtuigingen los te laten en te kijken naar wat hun hart hun ingeeft. Van daaruit coach ik richting een beter voedingspatroon en het ondersteunen door middel van essentiële oliën van het algehele welzijn; lichaam, geest & ziel. De kracht van de planten is enorm en het feit dat ik veel mensen al heb mogen helpen hiermee en zij zulke mooie bijzondere resultaten hiermee behalen, daar doe ik het voor.

Welke eigenschappen dien je te bezitten om hier goed in te zijn?
Je hebt empathie nodig, inlevingsvermogen in de ander, een luisterend oor en gewoon passie voor wat je doet.

Wat houden jouw werkzaamheden precies in?
Ik adviseer, coach en ondersteun bij allerlei uitdagingen op het gebied van gezonde voeding, beweging, ontspanning en aromatherapie. Met dit holistisch concept wil ik graag een totaalpakket aanbieden, waarbij ook de aromatherapie een belangrijk en mooie ondersteunende tool is. “Design your healthy lifestyle”.

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt als bedrijf?
Ik zet veel social media in om mijn zichtbaarheid te vergroten. Ik geef FB live’s, ik post iedere dag content met een bepaalde waarde van wat ik te bieden heb en wie ik ben.

Waar haal je inspiratie vandaan?
Ik haal inspiratie uit allerlei trainingen die ik volg, mijn studie Aromatherapie, ik lees veel boeken over mijn vakgebied. Ik ga regelmatig naar beurzen en door in gesprek te komen met heel veel mensen krijg ik enorm veel inspiratie, energie en ga ik letterlijk AAN! Want dat ís de drive als je er echt voor wilt gaan met jouw business. Wat je ook doet, als je het maar in iedere vezel voelt.

Hoe zorg je voor ontspanning?
Ik zorg heel goed voor mijn ontspanning door te mediteren, yoga, dansen, veel wandelen, hardlopen, gezellig met vriendinnen afspreken en gewoon niets doen.

Wat motiveert jou?
Ik word gemotiveerd door het doel dat ik voor ogen heb, mijn “Soul Mission” Ik voel heel duidelijk waar ik naar toe wil en waarom ik het wil.

Wat maakt jouw bedrijf zo uniek?
Mijn bedrijf is uniek omdat ik de creator achter mijn concept ben. Ik ben Babette die ontzettend graag andere mensen helpt met hun gezondheid en doordat ik het heel persoonlijk maakt is dit het onderscheidend vermogen wat ik uitstraal. What you see is what you get. Puur, eerlijk, oprecht en lief.

Wat zou je nog graag willen leren?
Hoe ik ontzettend veel geld kan verdienen online met mijn business, hahaha, want ik ga voor GOUD!!!

Wat betekent succes voor jou?
Succes betekent voor mij dat jij vanuit je hart leeft zonder rekening te houden met wat een ander hiervan vindt. Dan kun je zowel prive als zakelijk ontzettend gelukkig zijn.

Wat is jouw advies aan een andere zakenvrouw, girlboss of businesswoman?
Lieve dames, ga uit je hoofd en zak af naar je hart, want daar ligt de key tot al jouw successen zowel privé als businesswise. GA voor je passie, laat je niet tegenhouden door je ego maar volg je diepste gevoelens. Dan zit je altijd goed!

Bekijk hier de website van RIJKE Lifestyle.

Recent Posts

Leave a Comment

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen