In Food, Health & Sport

Even voorstellen, Allysia van Allysia.nl

Hoi! Daar ben ik dan. Mijn naam is Allysia en al een tijdje blog ik op Allysia.nl. Persoonlijke verhalen over allerlei onderwerpen deel ik daar met voornamelijk vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Zelf ben ik dit jaar 26 geworden en keihard aan de weg aan het timmeren om een schitterende carrière te volgen. Ik werk fulltime als IT-consultant (nóóít gedacht dat ik IT-consultant zou worden haha) en daarnaast blog ik voor Allysia.nl. Ook heb ik samen met mijn vriend een bedrijf, genaamd SLAMfit. Wij maken voedingsschema’s op maat, om af te vallen, spiermassa aan te maken of om balans te vinden.

Work hard, play hard kinda girl

Dit is ook hét onderwerp dat je terugvindt op Allysia.nl. Het komt terug in twee thema’s. Get it en get fit. In ‘Get It’ behandel ik onderwerpen als mindset, verschillende manieren van samenwerken, hoe je de balans mentaal kan vinden. In ‘Get fit’ vindt je onderwerpen als voedingsschema’s, trainingen, tips waar je de beste sportkleding kan kopen en ga zo maar door. Mijn blog draagt mijn eigen naam, dus ook persoonlijke artikelen komen voorbij.

Toen ik de mogelijkheid zag dat ik contributor kon worden bij FEM! stuurde ik snel een aantal blogposts op als voorbeeld. Ik kreeg een net zo’n enthousiast mailtje terug van Ilona. Je kan vanaf nu dus ook artikelen van Allysia(.nl) op FEM! verwachten. Niet alleen omdat ik het leuk vind om samen te werken maar zeker ook omdat ik achter het concept van FEM! sta. Netwerken hoeft niet zo moeilijk te zijn, zeker niet in de Stedendriehoek!

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen