In Mama

Even voorstellen, Sandra van SandraEvers.nl

Hoi, ik ben Sandra Evers, 35 jaar en moeder van 2 kids. Een jongen van 6 en een bijna tiener meisje van 9. Ik woon met mijn vriend en kinderen in Apeldoorn. Na een roerig jaar heb ik de stap genomen, ik ben voor mijzelf begonnen. Ik heb de kans gekregen om van mijn passie mijn werk te maken. Met mijn bedrijf SandraEvers.nl neem ik het complete social media van jouw bedrijf uit handen. Daarnaast richt ik mij op het schrijven van content voor websites. Schrijven is altijd een passie geweest. Als meisje begon het met dagboeken, verhaaltjes schrijven op school, verslagen maken en nieuwsbrieven uitwerken voor het werk. Uiteindelijk ben ik een paar jaar geleden een blog gestart, daar kwam al snel een tweede bij. Ik kreeg hier en daar een opdracht en schreef regelmatig gastblogs voor websites. De kans kwam voorbij om mijn eigen bedrijf op te zetten. Deze heb ik met beide handen aangepakt. Ik heb mijzelf in het diepe gegooid en SandraEvers.nl werd geboren! In eerste instantie had ik mijn pijlen gericht op de wereld van het bloggen en teksten schrijven maar al snel kwam het social media gebeuren ook om de hoek kijken.

Zoals ik al vertelde; het was een roerig jaar. Ik wil daar niet veel over kwijt maar de stap die ik heb genomen om met SandraEvers.nl te gaan beginnen is het beste wat mij is overkomen! Wat een lucht kreeg ik opeens. Ik kan nu datgene doen waar mijn hart ligt. Daarnaast ben ik er veel meer voor de kinderen. Ik deel mijn eigen tijd in, kan werken waar en wanneer ik maar wil. Onder de schooltijden of ’s avonds. Maar als ondernemende mama ben ik nog wel zoekende. Hoe ga ik het bijvoorbeeld oplossen tijdens de schoolvakanties? Hoe vind ik de balans tussen werk- en privé? Ik zit in de beginfase van mijn bedrijf en wil er nu zoveel mogelijk tijd aan besteden! Allemaal vragen die er in mijn brein kronkelen en die ik graag met jullie wil delen.

Naast ondernemen en het gezin heb ik nog veel meer bezigheden. Ik ben theaterblogger voor schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Ik mag regelmatig een voorstelling bezoeken en schrijf daar een blog over. Ik vind de wereld van theater heel bijzonder en geniet met volle teugen wanneer ik in een schouwburg ben. Daarnaast maak ik sieraden. Deze verkoop ik in mijn webshop, www.sanshine.eu. En ja, ook daar blog ik over. Op SanShine kun je artikelen lezen  over sieraden, trends of DIY (Do it Yourself). Naast schrijven, social media, sieraden en gezin sport ik graag. Samen met mijn vriend doen wij aan kickboksen. Iedere woensdagmorgen mogen wij elkaar ‘legaal’ in elkaar slaan. Grapje natuurlijk maar het is heerlijk om op deze manier je hoofd leeg te maken. Eén keer in de week train ik nog een half uurtje alleen.

Ik ben als ondernemende mama lekker druk. Voordeel is dat ik vanuit huis kan werken en mijn eigen tijd bepaal. Doordat ik zo flexibel werk kan ik er ook meer voor mijn kinderen zijn. Al moet ik daar nog wel een goede balans in vinden!

Voor FEM ga ik regelmatig bloggen over de combinatie van moederschap en ondernemen. Maar ook andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan het moederschap zul je van mij tegen gaan komen.

Tot de volgende keer!

Groetjes Sandra Evers

www.sandraevers.nl

Recent Posts

Leave a Comment

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen