de-uitreiking

Binnenkort is het zover de uitreiking van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018. Wij nodigen je graag uit voor deze feestelijke avond! De avond vindt plaats bij Ovvice in Apeldoorn, zij stellen hun locatie deze avond speciaal voor de verkiezing beschikbaar. Kom je ook? Meld je dan HIER aan!

Dresscode
Ook deze editie is een feest! Dus een feestelijke outfit zal niet misstaan.

Datum en tijd
29 maart 2018
19.30 uur

Locatie
OVVICE Apeldoorn
Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn

Programma 
19:30 – 20:00 Inloop
20:00 – 22:00 Uitreiking
22:00 Afsluitende borrel

Wij verzorgen een welkomstdrankje en hapje, daarnaast het mogelijk om tegen contante betaling een drankje te bestellen aan de bar.

Parkeren 
Wanneer je met de auto komt adviseren wij om deze te parkeren op de volgende drie plekken:

Parkeergarage Q-Park 24/7
Roggestraat 133, 7311 CC Apeldoorn
Parkeertarieven Parkeergarage
– Tarief: € 1,50/30 minuten
– Max dagtarief: € 13,00
Betalen is zowel contant als met de bankpas mogelijk.

Parkeergarage Marktplein open tot 00:00
Marktplein 1 (navigatieadres Deventerstraat 19) 7311 LG Apeldoorn
Parkeertarieven Parkeergarage
– Tarief 19.00 – 21.00: € 2,73/60 minuten
– Tarief 21.00 – 00.00: € 1,25/60 minuten
Betalen is zowel contant als met de bankpas mogelijk.

Parkeren buiten parkeergarage
Parkeren in het centrum kan gratis vanaf 21:00 uur.

hoofdsposnor
mediachick

MediaChick (het bedrijf van Ilona de Haan) is er voor jouw website, webshop, SEO, blog, Social Media, logo, huisstijl en grafisch ontwerpen. Uitgewerkt door chicks met passie voor WordPress, SEO, Social Media, Photoshop en Illustrator.

hellasoethofnl

In het werkveld kan je Hella Soethof vinden als adviseur, spreker of project- of centrummanager. Zo werkt ze samen met diverse retailers, evenementen en gemeenten. En sinds 2017 werkt ze als centrummanager in Apeldoorn Binnenstad.

ovvice

Ruimte voor nieuwe ideeën, een nieuwe tijd, een nieuwe kijk op huisvesting, het nieuwe werken, nieuwe ontmoetingen, nieuwe economische impulsen. Door heel Nederland ontvouwt zich een netwerk, waar het nieuwe ruimte krijgt om te ontpoppen, waar het prettige onverwachte nog kan gebeuren… Room for the new. OVVICE.

stemmen

Het is weer zover, er kan gestemd worden op jouw favoriete zakenvrouw! Je mag in elke categorie één stem uitbrengen. Dit doe je door op de button stemmen te klikken. Er opent dan een nieuw scherm, daar vul je je gegevens in en vink je aan op wie je stemt. Geen zorgen we gaan je e-mailadres niet ergens anders voor gebruiken we houden je alleen op de hoogte van de verkiezing.

Stemmen kan tot en met woensdag 28 februari. Naast dat het publiek kan stemmen is er ook een vakjury. De vakjury zal een aantal punten verdelen in elke categorie. De punten van de vakjury samen met de stemmen van het publiek zal uiteindelijk leiden tot een winnares in de verschillende categorieën. Naast de eer en de titel zijn er ook leuke prijzen te winnen. Nieuw dit jaar is de publieksprijs, de zakenvrouw met de meeste stemmen zal deze prijs in ontvangst nemen.

genomineerden

Young Talent

De genomineerde zakenvrouwen in de categorie Young Talent zijn net gestart als ondernemer.

Genomineerden 2018

Marieke Ruijvekamp

Marieke is haar eigen salon begonnen in de binnenstad van Deventer. Ze wist precies hoe ze alles wilde hebben, heeft 24/7 keihard gewerkt om haar droom te realiseren… en sinds november 2017 is haar grote droom uitgekomen: haar eigen salon!

Saskia Eilander

Saskia Eilander

Sinds april 2017 is Saskia bezig met het maken van slingers van papier. Ze levert alleen maar maatwerk en probeert samen in overleg met de klant dé perfecte slinger voor je te maken.

Eline van Gurp

Eline van Gurp

Eline is altijd creatief bezig geweest en dat begon meer en meer een passie te worden toen ze met de opleiding Grafische Vormgeving begon. Van concrete ontwerpen zoals verpakkingen en kaarten, tot nieuwsbrieven tot branding van het eigen merk.

Doreen Bockweg

Doreen Bockweg

Doreen is nog maar 21 jaar maar vanaf haar 20ste is ze al zelfstandig ondernemer en ontwerpt ze de mooiste dingen. Door opdrachten tijdens haar studie Grafisch Vormgeven was de stap naar een eigen bedrijf zo gezet.

Creative Brain

Fotograaf, blogger, vormgever, kunstenares? Deze genomineerde zakenvrouwen denken grotendeels alleen met de rechterhelft van hun brein.

fleur-louwe

Fleur Louwe

Fleur Louwe is een jonge fotografe met heel veel aanleg voor met name paardenfotografie. Ze is altijd hard aan het werk met haar eigen opgezette bedrijfje, heeft heel veel tevreden klanten en maakt prachtige foto’s.

kelly westra

Kelly Westra

Kelly is blogster en woont in Apeldoorn met haar blog Kelly Westra schrijft ze over fashion, beauty, lifestyle en travel. Met meer dan 12K volgers op Instagram heeft ze een aardig groot bereik.

Saskia van Ommen

Saskia van Ommen

Saskia maakt zich hard voor vrouwen door het in balans brengen van hun cyclus. Dit jaar heeft ze het boek ‘Hoe overleef ik mijn menstruatie?’ geschreven en ze biedt ook een programma “Weer lekker in je Vel” aan.

Vivian Vos

Vivian Vos

Vivian is een creatieve duizendpoot. Ze blogt, ontwerpt en fotografeert over voornamelijk gerechten (eten) en reizen. Daarnaast ontwerpt ze als ZZP’er concepten en huisstijlen voor uiteenlopende klanten.

Jeannet Amende

Jeannet Amende

Janet heeft een uniek concept heeft neergezet. Op haar eigen wijze heeft zij een succesvolle brownerie opgezet, Mrs. Janet Brownerie, die via de webshop door het hele land handmade brownies en blondies verstuurt. Als ideaal cadeau om iemand te feliciteren of bedanken en bijzonder verpakt, met bijpassende kaart die gepersonaliseerd kan worden.

Leontine van Geffen-Lamers

Leontine van Geffen-Lamers

Leontine is monumentfotografe voor monumentenbewoners, -eigenaren, maar ook organisaties en bedrijven die in monumenten werken of deze beheren. Daarnaast zet ze zich in voor het goede doel, om kinderen te redden uit de seksindustrie.

Renske Kruitbosch

Renske Kruitbosch

Renske is columnist, schrijver en creatieve copywriter. Naast een opleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam volgde ze een HBO studie Communicatie. Met een passie voor pakkende teksten en unieke communicatie is ze eind 2016 haar eigen bedrijf gestart: Kruitbosch Communiceert.

riet oldenboom

Riet Oldenboom

Na het lezen van een interview met een uitvaartfotograaf wist Riet Oldenboom het…dat wilde ze ook! Ze volgde de opleiding via de fotovakschool en nu werkt ze al een aantal jaar als uitvaartfotograaf.

Elly Vreugd

Elly Vreugd

Na de overname van haar dansschool heeft ze haar passie fotograferen weer opgepakt. Door Elly haar werk als danslerares te combineren met fotografie kwam het idee om ook verder te gaan als poseercoach.

margrieta oomkes

Margrieta Oomkes

Alles kan van karton! Dat is de slogan van Margrieta haar bedrijf. Drie jaar geleden werd ze bijna voor gek verklaard dat ze haar eigen bedrijf in de kartonindustrie wilde beginnen maar het is haar gelukt en wat een te gekke dingen maakt ze van karton!

marloes-lubberding

Marloes Lubberding

Marloes is al zelfstandig ondernemer sinds 1999 en door te blijven vernieuwen en onderscheidende producten op de markt te brengen heeft ze nog steeds succes. Met haar bedrijf Paper Time ontwierp ze de ideale werkplanner.

Ilja Wensink

Ilja Wensink

Elke dag creatief bezig zijn is het liefste wat Ilja doe. Inmiddels heeft ze daar haar werk van kunnen maken. Ontzettend leuk en dankbaar werk! Mensen blij maken met een eigen geknutselde creatie. Dit geeft haar een enorm voldaan gevoel.

Local Wonder Woman

Deze local wonder women hebben een ideële overtuiging, zijn altijd bezig met het verbeteren van hun omgeving.

Delia van de Vrugt

Delia van de Vrugt

Delia is een hardwerkende vrouw die in een aantal jaar tijd een mooi bedrijf heeft opgebouwd. Ze maakt zelf puur natuurlijke honden (en katten) snacks, welke niet bewerkt zijn met conserveringsmiddelen, geur- kleur- of smaakstoffen zodat ieder huisdier er van kan genieten!

voedingsdeskundige Laura Kluyver

Laura Kluijver

Laura is al jaren actief bezig om het leven van mensen makkelijker en beter te maken door middel van orthomoleculair voedingsadvies. Iedereen die binnen het reguliere circuit niet of onvoldoende wordt geholpen is welkom bij haar praktijk.

Sannie Alblas-Smit

Sannie Alblas-Smit

Sannie wil met haar praktijk hoogsensitieve personen helpen met het krijgen van inzicht en zelfbewustzijn. Samen aan de slag met het wegnemen van belemmeringen of overtuigingen, waardoor je weer optimaal kunt genieten van het leven!

Anneke Vermeulen

Anneke Vermeulen

Anneke is zeer gepassioneerd om zich in te zetten voor haar medemens in Afrika. Met hart en ziel zet ze zich in. Zij is voorzitter van Doingoood foundation en begeleidt daarnaast informatie bijeenkomsten om vrijwilligers enthousiast te maken voor een Afrika reis.

babette rijke

Babette Rijke

Ze helpt anderen met het creëren van een healthy lifestyle. Babette werkt ontzettend graag andere mensen en helpt ze met hun gezondheid en doordat ze het heel persoonlijk maakt is dit het onderscheidend vermogen van RIJKE Lifestyle.

National Wonder Woman

De grenzen van deze zakenvrouwen reiken verder dan de Stedendriehoek. Ze hebben zich nationaal bewezen met hun leidinggevende skills of onderneming. Nederland is een stuk succesvoller dankzij deze vrouwen.

Maaike Postma-Sterken

Maaike Postma-Sterken

Vanuit Maaike haar woning in Uchgelen begon ze met een kleine webshop. Dat  is met al haar kennis uitgegroeid tot de grootste online winkel voor ergonomisch dragen. Ook zet zij zich lokaal maatschappelijk in met een experience room, waar ouders elkaar kunnen ontmoeten.

Miranda ter Voorde

Miranda ter Voorde

Miranda heeft in korte tijd groot succes behaald, zowel nationaal als internationaal. Haar bedrijf is snel gegroeid tot iets groots en unieks. Haar decoraties vallen op en samen met haar team decoreert ze events, winkels en nog veel meer!

Annemarie Moezelaar

Annemarie Moezelaar

Annemarie is Commercieel Directeur bij DJM. Ooit dachten ze ‘dat kunnen wij beter’ en door de korte lijnen en ‘simpel’ de afspraken na te komen, is het bedrijf gegroeid vanaf de zolderkamer tot een groot succesvol bedrijf.

Power Woman

Deze zakenvrouwen geven leiding aan een succesvol team. Weten evenwichtig om te gaan met hun sociale en zakelijke skills. Hun inzet en passie zijn aanstekelijk.

Genomineerden 2018

Monique Wientjes

Monique is een belangrijke spil in het bedrijf wat ze runt samen met haar man Eddy, haar schoonzus en zwager. Ze is attent, heeft power en gaat 100% voor haar doel.

Liza Leusink

Liza Luesink

Liza heeft al vanaf haar 22e haar eigen bedrijf. Met grote passie en gedrevenheid zet zij zich in. Haar bedrijf Duwtje kenmerkt zich in originaliteit, kennis en oplossinggerichtheid. Daarnaast is Liza ook lijsttrekker voor GroenLinks in Zutphen.

susanne koopman

Susanne Koopman

Susanne heeft dankzij haar ondernemerschap en creatieve ideeën in een jaar een gigantische groei doorgemaakt! Want ze startte met 15 vierkante meter en één bruidsconsulente en nu drie jaar later heeft ze een winkel van 300 vierkante meter 11 dames in dienst!

Nicole van der Linden

Nicole van der Linden

Het is haar doel om vrouwen mooi te laten voelen zelfvertrouwen te geven. Ze begon haar bedrijf omdat ze het niet goed vind dat er onderscheidt wordt gemaakt in maten. Bij Van der Linden Lingerie kan iedereen terecht want iedereen is mooi.

Gerdy Pusceddu Smoes

Gerdy Pusceddu-Smoes

Gerdy is DGA bij familiebedrijf Rensink bv uit Deventer. Als vrouwelijke ondernemer in de bouw, vind ze het belangrijk het verschil te kunnen maken in het ondernemen. Daarnaast maakt ze zich sterk voor een betere balans tussen mannen en vrouwen bij bijv. het MKB Deventer.

Manon Vroklage

Manon Vroklage

Manon heeft handwerk weer hip gemaakt. Haar stoffenwinkel is een begrip in Deventer en omgeving. Ze zijn uit het pand in Deventer gegroeid wegens hun succesvolle formule, daarom sinds de zomer een XXL winkel geopend in Epse.

Michaela Muller

Michaela Muller

Michaela runt 2 drukke zonnestudio’s. De zonnestudio’s zijn echt haar passie. Ze doet er alles aan om de kwaliteit hoog te houden. In november 2017 heeft ze de vestiging in de Maten in Apeldoorn heropend.

Independent Woman

It’s not lonely at the top. Deze zakenvrouwen zijn zelfstandig en succesvol zonder personeel.

nicole engelhard

Nicole Engelhard

Nicole is eigenaresse van BeautyCol en is gespecialiseerd in het IPL definitief ontharen, MSP huidverjongende behandelingen, Acné huiden, Bruidsmake-up, Mannenhuid, Neoderma biologische kruiden peeling en natuurlijke wimperlifting.

jolita borgers

Jolita Borgers

Jolita SkinCare is huidconsulent/schoonheidsspecialist gespecialiseerd in diverse gezichtsbehandelingen (huidverbetering, huidverzorging Dr. Baumann) en complementaire zorg (aromatherapie).

agnes nengerman

Agnes Nengerman

Elke dag, zelfs na 18 jaar, staat Agnes nog steeds met heel veel passie en plezier in haar salon. Een klant binnen zien komen en weer naar buiten zien gaan met een glimlach maakt haar vak zo bijzonder.

jill-beking

Jill Beking

De winkel van Jill doet een beetje denken aan de 9 straatjes in Amsterdam: klein maar fijn, met een hippe collectie voor iedereen die net wat anders wil dan de collecties in de standaard ketens. Jill gaat voor goede kwaliteit en design, maar wel betaalbaar.

Dieneke Haverkamp

Dieneke Haverkamp

Via haar webshop verkoopt Dieneke persoonlijke en handgemaakte sieraden. Ze vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn en al haar liefde in de sieraden te stoppen. Dieneke werkt vanuit haar intuïtie, zo is ze ook als mens en dat maakt haar en haar bedrijf prachtig!

chantal-dijkman

Chantal Dijkman

Op 1 september 2012 heeft Chantal haar eigen voetreflexpraktijk geopend en sindsdien behandel ze wekelijks kinderen en volwassenen waarvoor een voetreflexbehandeling zorgt voor vermindering van de klachten.

Miranda Wildbret

Miranda Wildbret

Voor de meeste mensen is het regelen van een uitvaart onbekend terrein. Er moeten veel keuzes worden gemaakt. Miranda helpt je met haar bedrijf als je in het leven op het punt gekomen bent dat je je eigen uitvaart wilt regelen.

Nicole Mossink

Nicole Mossink

Nicole is sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan. Betrouwbaarheid, optimale ondersteuning en samenwerking zijn de speerpunten waardoor Nicole zo succesvol is met haar bedrijf.

Nynke Politiek

Nynke Politiek

Nynke Politiek is al vele jaren Style & Imagocoach en eigenaresse van Style-update. Ze geeft ze je graag tips & tricks over kleuren, mode, imago en persoonlijke stijl. Zodat jij gaat stralen! In de juiste kleuren, materialen en stijl. Een echte imago-update die je een sterke uitstraling geeft.

myra beekman

Myra Beekman

Myra is sinds 1992 werkzaam als belastingadviseur in Apeldoorn. Al haar opgedane ervaring gebruikt ze graag om bedrijven maar ook particulieren bij te staan bij verschillende financiële en fiscale vraagstukken.

Bianca Visser

Bianca Visser

Bianca heeft haar eigen Yoga studio in het centrum Apeldoorn. Hun lesaanbod bestaat uit: Vinyasa Yoga, Yin yoga, Aerial yoga (hangmat yoga), kids, teens en 55+ yoga, beautiful ballet, zwangerschapsyoga en easy vinyasa yoga.

lotte verhoeven

Lotte Verhoeven

Na een periode waarin Lotte zelf persoonlijk tegen de lamp liep, ontdekte ze het belang van zelfonderzoek en expressie. Haar interesse in de mens bracht haar naar de studie psychologie nu werkt ze met mensen aan hun persoonlijke groei.

heidi bourgondien

Heidi Bourgondien

In april 2016 is Heidi haar eigen logopediepraktijk gestart in Twello. Ze richt zich op de behandeling van kinderen met spraak- en/of taalproblemen, kinderen en (jong)volwassenen met afwijkende mondgewoonten en kinderen met problemen op het gebied van lees- en spellingsproblemen.

nel schoehuijs

Nel Schoehuijs

Dat haar functie bij de overheid niet haar toekomst zou zijn wist Nel al snel. Ze heeft in de afgelopen 20 jaar heel veel ervaring opgedaan in het werken met dieren en daar heeft ze zich nu helemaal in gespecialiseerd.

Marian Krook-Lievestro

Marian Krook-Lievestro

Marian werkt als weddingplanner, ceremoniemeester en stylist en dat is wat ze het allerliefste doet: alles tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen. Haar droom voor een eigen bedrijf heeft altijd bestaan en is nu ook werkelijkheid.

gerda-schoot

Gerda Schoot

Gerda heeft jarenlange ervaring in het matchen van mensen en heeft een onbetaalbare mensenkennis. Met haar bedrijf Here I am zoekt ze voor jou een potentiële partner met toekomstperspectief.

Nicolette Veltkamp

Nicolette Veltkamp

Nicolette heeft jarenlange ervaring in het matchen van mensen en heeft een onbetaalbare mensenkennis. Met haar bedrijf Here I am zoekt ze voor jou een potentiële partner met toekomstperspectief.

Joyce van Hamersveld

Joyce van Hamersveld

Joyce is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf 2014 is ze haar eigen bedrijf begonnen om een verschil te maken in de wereld van de zorg: ze wil dat kwaliteit telt en niet kwantiteit.

Maureen van Haaren

Maureen van Haaren

Maureen heeft een veelzijdig en creatief bureau dat zich intensief bezighoudt met marketing, communicatie en promotie van diverse winkelcentra in Nederland. Elke dag is zij bezig om projecten op creatieve, onderscheidende manieren in de markt te zetten.

titel_10

Natuurlijk was de Verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren!

hellasoethofnl
mediachick
ovvice
voorsternieuws
2dee
logo_makelaar_vierkant
wemessage
print-and-more
studio_perfect
ami-kappers
sharabande
meesterlijk geschikt
henri
renske-kleverwal-fotografie
rabobank

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen