In Interview

Greta Jordens, oprichter en trotse eigenaar van de Allround Support Groep

Hoe ben je op het idee gekomen van jouw bedrijf?
Ik had een hele leuke baan bij Centraal Beheer Achmea Beleggingen, al ruim 12 jaar. Door het aanvaarden van een baan in Leeuwarden door mijn toenmalige partner moest ik op zoek naar een andere baan. Ik heb intern gesolliciteerd bij Avero Achmea en werd daar aangenomen als directiesecretaresse van de directeur Automatisering & Logistiek. Op dat moment was mijn dochter 1 jaar. Omdat ik ook heel graag veel bij haar wilde zijn, zei mijn vader toen: waarom begin je niet voor jezelf en help je vanuit huis verschillende ondernemers met hun werk in plaats van voor 1 directeur te werken? Ik ben toen alles gaan uitzoeken en opzetten en heb na 6 maanden mijn baan opgezegd en ben gestart!

Wat was jouw motivatie om dit te gaan doen?
Ik vond het heerlijk om vanuit huis te werken en op die manier veel van mijn dochter mee te krijgen en tegelijkertijd vond ik de afwisseling erg leuk.

Wat is er leuk aan jouw werk?
Er is geen dag hetzelfde. Je kunt nog zulke mooie planningen maken, maar als onze klanten ons dan plotseling ergens voor nodig hebben laten we die vallen en pakken dit op. Dat maakt het enerverend, afwisselend en nooit saai!

Wat vind je het allermooiste aan je werk?
De opgeluchte gezichten of blije mailtjes van klanten als het werk waar zij geen tijd voor hebben weer is gedaan. Daar word ik echt heel blij van.

Welke eigenschappen dien je te bezitten om hier goed in te zijn?
Je moet nauwkeurig en secuur zijn en goed kunnen plannen en organiseren, want soms komt alles tegelijk en moet je goed prioriteren.

Wat houden jouw werkzaamheden precies in?
Ik zeg wel eens: ik ben manusje van alles. Er komt veel kijken bij het runnen van een bedrijf: acquisitie; klantencontacten onderhouden; algehele planning van de werkzaamheden en nog veel meer! Wat ik naast het leiden van het bedrijf nog specifiek zelf doe is het notuleren van vergaderingen van o.a. directies, raden van toezicht en raden van commissarissen. Dit vind ik na 32 jaar nog steeds erg leuk om te doen!

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt als bedrijf?
Ik ben lid van verschillende netwerken in de regio. Zo schuif ik elke donderdagochtend vroeg aan bij de BNI Mozart in Apeldoorn en bezoek ik regelmatig netwerkbijeenkomsten die ’s avonds worden georganiseerd. Daarnaast zitten we op diverse social media.

Waar haal je inspiratie vandaan?
Uit de contacten met andere ondernemers. Hoe doen zij het? Waar lopen zij tegenaan? Hoe lossen zij dit op?

Hoe zorg je voor ontspanning?
Ik volg wat leuke series op tv, spreek regelmatig met vrienden af en doe dan gezellige dingen. Daarnaast plannen mijn man en ik regelmatig een zaterdag en zondag weg naar een leuke stad. Dat is heerlijk. Het zijn maar 2 dagen, maar het voelt als veel langer. Ik laad er altijd echt van op.

Wat motiveert jou?
De gezellige sfeer op kantoor en de leuke klanten waar we voor werken. Dit maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn ‘werk’ ga.

Wat maakt jouw bedrijf zo uniek?
We bieden een totaalpakket aan waarmee we drukke ondernemers (ZZP en MKB) kunnen helpen: van het opnemen van de telefoon tot de hele backoffice en het notuleren van vergaderingen.

Wat zou je nog graag willen leren?
Hoe ik ons bedrijf nog zichtbaarder kan maken in Apeldoorn en omstreken. Het is soms frustrerend om te horen dat ondernemers nog nooit van ons hebben gehoord… en dat na 20 jaar 😉.

Wat betekent succes voor jou?
Dat de collega’s goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan en dat de klanten tevreden zijn met onze inzet. Daar doe ik het voor.

Wat is jouw advies aan een andere zakenvrouw, girlboss of businesswoman?
Volg zoveel mogelijk je hart als je beslissingen moet nemen! Als iets niet goed voor je voelt: niet aan beginnen. Oftewel: bij twijfel niet oversteken.

Bekijk hier de website van Greta Jordens.

Recent Posts

Leave a Comment

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen