In Fashion

Hoe koop je de juiste items de SALE!?

Je ziet het nu overal, waar je ook bent. Zodra je je mailbox opent, staan er tenminste 5 mails over SALE in. Maar ook als je de stad inloopt, zie je etalages met felroze stickers of grote borden waar met koeienletters SALE op staat. Ja allemaal leuk en aardig, maar dan loop je dus een kledingwinkel in en zie je zoveel dat je niet weet waar je kijken moet of waar je moet beginnen. Met SALE is de kans ook groot dat je wordt verleid en dingen koopt die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Hoe zorg je er nou voor dat je geen miskopen aanschaft? En hoe onthoud je dit allemaal?

Het nieuwe jaar wil je natuurlijk beginnen met leuke items, maar nu we de dure december maand achter de rug hebben is het budget misschien wat lager dan normaal. Met de koopjes uit de SALE  kun je wat meer kledingstukken scoren voor een kleinere prijs. Dat wordt shoppen dus! Met deze kledingstukken/kleuren loop jij er trendy bij voor een koopje. Daar houd iedereen van, toch?

  1. Comfort

Een van de trends voor 2018 gaat zijn, comfortabele kleding, zoals een lekker zittende trui. Dan denk je misschien, maar de winter is toch bijna voorbij? Daar kun je je nog eens flink in vergissen, want vergeet niet dat het in februari of zelfs maart nog flink koud kan worden. Dus een trui die lekker warm is én comfortabel zit, is ideaal. Zie je een dunnere trui in het SALE rek hangen, pak die dan gerust, want het zou in ons landje echt niet de hele zomer 30 graden worden.

  1. Geel

Ja, deze kleur is misschien een beetje heftig voor sommige, maar is wel echt een trend in 2018. Vind je deze kleur net iets te heftig voor jou, kies dan een leuke accessoire in de kleur geel, zoals een sjaaltje die je aan je tas kunt hangen of armbandjes. Bij grote merken op de catwalk zag je ook accessoires waar geel in verwerkt is. Het is dus echt een trend in 2018!

  1. Ultra Violet

Als je punt 2 nou echt te heftig vond of jezelf daar echt niet in ziet lopen. Is deze kleur misschien meer voor jou weg gelegd. Ultra violet wordt het namelijk helemaal in 2018. Deze kleur is leuk te combineren met je favoriete jeans, krul je broekspijpen op en trek je witte sneakers aan. Helemaal trendy!

  1. Eco-vriendelijk

Ook in 2018 zijn merken meer gericht op eco-vriendelijke materialen, zoals nep-bont. Mensen gaan meer nadenken over het milieu, vandaar de nep bonten jassen. Je zag ze in 2017 al en in 2018 kun je deze dus gewoon weer dragen.

Dit waren de 4 trends/kleuren die je dit jaar zeker terug gaat zien in de collecties. Dus als je deze items in de SALE vindt, twijfel dan niet, want met deze items koop je geen miskopen. Hoe je dit allemaal onthoud? Open deze blog dan op je mobiel of zet het in je notities, altijd handig.  Als je toch nog ergens over twijfelt, doe het dan niet. Ik denk altijd als je twijfelt doe je dat niet voor niets, toch?

Veel shopplezier!

Recent Posts

Leave a Comment

0