In Carrière, Ondernemen

Ondernemersdochter, winkeleigenaar, ondernemer in hart en nieren

Dat ben ik, Kim Rompas, born in the eighties, raised in the nineties, studies in the zeros and entrepreneur in the tens!

Mijn eerste blog op FEM!, wat een enorme eer. Mijn aandeel? De ins and outs van het ondernemerschap. De leuke kanten, maar ook de minder leuke kanten. Over dat laatste wil natuurlijk niemand wat weten tot ze ermee in aanraking komen. Toch handig om op een leuke manier hier wat tips over te krijgen. Ik hou van kort maar krachtig, dus dat probeer ik hier ook aan te houden.

In Deventer vinden jullie de conceptstore, Grateful, die is van mij! Met Grateful ben ik gestart in 2015, wat snel uitgroeide tot 1 vaste winkel, 1 pop-up en 2 store-in-stores. Nu teruggebracht naar 1 winkel. Voor Grateful werk ik met veel startende en jonge ondernemers. Stuk voor stuk enorm inspirerend, allen een eigen verhaal.

Kan ik mijn ei kwijt in Grateful? Nee, op dit moment niet. Ik sta hierin stil. Het draait. Ook zonder mij. Ik bouw graag en in mijn huidige bedrijf zit dat er nu even niet in en dus begin ik aan een nieuwe uitdaging. Generation XYZ, in het kort een bureau in online marketing. Ontzettend spannend, maar inmiddels twee jaar als zelfstandig ondernemer verder, weet ik wat ik vooral kan doen om alles smooth te laten verlopen. Dat heb ik op de harde manier mogen ondervinden. Hierover meer in mijn volgende blogs.

Daar waar ik twee jaar geleden er wat onbezonnen in rolde, ben ik nu zeer goed voorbereid en weet ik voor het eerst echt wat mijn missie is. Waar ik met beide bedrijven heen wil en wat mijn doelstellingen zijn, maar ook hoe ik het bedrijf van mijn ouders hierin op kan nemen. Een heel bouwwerk, welke in the twenties zeker zal staan.

Om de vier weken zal er een nieuwe blog verschijnen. In september kom ik bij jullie terug met rule number one. Tot dan, take care en wees lief voor jezelf!

Recent Posts
Comments
  • Eric
    Beantwoorden

    He Kim wat leuk om je blog te lezen! Je MVO instelling is te waarderen. Succes!

Leave a Comment

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instelllingen