In Vacatures

Online Marketeer bij Apeldoorns bedrijf

Wat?
Voor een opdrachtgever in de buurt van Apeldoorn is StarApple op zoek naar een online marketeer die zijn of haar sporen al ruimschoots heeft verdiend. Deze organisatie is een dienstverlener die meerdere vestigingen heeft in Nederland. De online marketing afdeling komt handen tekort en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die de organisatie verder kan helpen met het verzorgen van de online en offline marketing van deze partij. De afdeling bestaat uit zes personen waarvan o.a. twee online marketeers.

Waar?
Apeldoorn

Werkzaamheden?
Als online marketeer maak je gebruik van Google Analytics om data te analyseren en bij te sturen. Ook ben je verantwoordelijk voor de social media, conversie optimalisatie, campagnes opzetten en emailmarketing. Jouw doel is straks om onmisbaar te zijn voor de afdeling en de organisatie. Dit kan jij bereiken door mee te denken met nieuwe concepten en door het opstellen van de online marketing strategie.

Eisen?
Marketing HBO- of WO opleiding afgerond
Minimaal 3 jaar in vergelijkbare functie
Ervaring met o.a. SEA, SEO, Google, AdWords en Analytics, emailmarketing
Gedreven en positief

Aanbod
2.500 euro – 3.500 euro bruto per maand op basis van 40 uur
Werkweek van 40 uur
23 vakantiedagen
8% vakantiegeld
Ontwikkelingsmogelijkheden
Uniek team

Periode?
Vast dienstverband

Contact
Youri de Boer
Consultant Online Marketing
youri@starapple.nl

Link naar vacature
https://www.starapple.nl/vacature/als-online-marketeer-werken-in-een-organisatie-waarin-je-kan-meegroeien-naar-de-top-check-dan-snel-onderstaande-tekst

Recent Posts

Leave a Comment

stage online marketing