In Vacatures

Programmamaker CODA Volwassenen

Bij CODA staat een leven lang leren centraal. Voor onze medewerkers en voor onze bezoekers. Hoe we dit nastreven? Door elkaar te stimuleren en te prikkelen. Met kennis, informatie en documentatie op het gebied van (jeugd)literatuur, muziek en film. En ook op het gebied van de geschiedenis van Apeldoorn en de regio, sieraden en beeldende kunst van én op papier. Initiatieven als de bibliotheek op school, CODA Junior met het FabLab en VR Lab, het Taalhuis, het Social Media Café en Onvergetelijk CODA zijn goede voorbeelden van onze manier van denken én doen.

Wij geloven in experiment en avontuur om zo producten, programmering en diensten aan te bieden die verrassen, inspireren en motiveren. Schoonheid, verhalen en verdieping in materiële en immateriële zin op grote en kleine schaal staan centraal. Kennisdeling, van betekenis zijn, innovatie, verbinden en faciliteren zijn in die context kernwaarden.

CODA verbindt burgers, organisaties, kennis en specialismen. In samenwerking en verbinding met partners en organisaties voegt CODA waarde toe aan producten, diensten en activiteiten. Door inzet van mensen en middelen te combineren, ontstaat synergie op verwacht, maar zeker ook op onverwacht terrein.

We willen voor onze bezoekers een belangrijke plek zijn; de ‘huiskamer van de stad’ waar jouw talenten kunnen groeien en bloeien. Een plek waar je vindt wat je zoekt, maar ook verrast wordt door dat wat je niet zocht. Een huis waar inspiratie, creativiteit en gedrevenheid voor jong en oud centraal staat. Hét cultuurhuis van en voor Apeldoorn, dat is CODA.

Gezocht: programmamaker CODA Volwassenen (20 uur)
Als programmamaker voor volwassenen ben je als geen ander in staat om in samenwerking met vrijwilligers, sociaal-maatschappelijk partners en CODA medewerkers, in CODA Bibliotheek, Museum en Archief in relatief korte tijd een aansprekend programma te ontwikkelen dat een grote, brede groep mensen aanspreekt. Dit programma omvat ontmoetingen, debat, educatie, erfgoed en cultuur en heeft als doel bezoekers met CODA te verbinden.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de totstandkoming en ontwikkeling van aansprekende en vernieuwende activiteiten en evenementen voor volwassenen in CODA;
Je bent verantwoordelijk voor activiteiten met partners buiten CODA;
Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van de activiteiten en programmering.
Welke ervaring heb je nodig?

HBO werk- en denkniveau;
HBO opleiding op het gebied van evenementenorganisatie;
Relevante opleiding of ervaring op het gebied van projectmanagement.
Wat verwachten we nog meer van je?

Je bent een sterke, daadkrachtige organisator die als initiator ook weet te binden en verbinden;
Je bent cultureel en maatschappelijk breed geïnteresseerd;
Je hebt kennis van de (brede) doelgroep;
Je bent in staat trends en kansen snel om te zetten in een programma/activiteit;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als met sociale media;
Je hebt relevante interne en externe contacten die bijdragen aan de totstandkoming van het programma.
Maar wij vinden het van even groot belang dat je je – samen met collega’s –inzet om onze bezoekers, klanten en gasten telkens gepast te ontvangen. Je bent niet zomaar op zoek naar een baan, maar je wilt je inzetten voor een organisatie die sociaal-maatschappelijk van betekenis is, innoveert en klant- en vraaggericht werkt. Mensen bij CODA zijn nieuwsgierig, ondernemend, fanatiek, gepassioneerd en sociaal. Dit heb je absoluut nodig om bij ons te slagen. Jij vindt het mooi om klanten en collega’s verder te helpen en jouw werk is je passie.

Wat wij je bieden:

Een mooi salaris op basis van de cao Openbare Bibliotheken. Je wordt ingeschaald in schaal 8 (minimaal € 2603,00 en maximaal € 3336,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Het salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en competenties.
Een pakket met goede arbeidsvoorwaarden en diensten, zoals pensioenregeling, verlof, een lidmaatschap voor CODA Bibliotheek en gratis toegang tot CODA Museum.
Meer informatie?
We begrijpen uiteraard dat je mogelijk nog een aantal vragen hebt. Die kun je stellen aan José Boom, manager, telefoon 055-5268430. Bekijk het volledige functieprofiel.

Tot snel!
Als het aan ons ligt, ben je er snel bij want we zijn per direct op zoek. Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 3 juli 2017 sturen naar vacatures@coda-apeldoorn.nl t.a.v. Ingrid Rethmeier (Personeel & Organisatie). De eerste gesprekken zullen plaats vinden op woensdagochtend 12 juli 2017. Een referentiecheck kan deel uit maken van onze procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier de website.

Recent Posts

Leave a Comment

brandmarketeer vacature drukwerkdeal deventeronline marketeer