In Vacatures

Vacature Brandmarketeer

Adem jij e-commerce en zit jij vol creatieve ideeën over het versterken van onze merken Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be? In deze functie (parttime, 32 uur) ben je verantwoordelijk voor onze complete merkbeleving en -strategie!

Drukwerkdeal.nl is de nummer één online B2B drukkerij van Nederland. Ook als nummer één barsten wij nog van de ambities en wensen. Dat iedereen aan ons denkt wanneer zij drukwerk nodig hebben, dàt is onze droom! Als brandmarketeer bewijs jij dat dromen geen bedrog zijn. Je versterkt ons merk en vergroot onze naamsbekendheid door onze on-en offline branding activiteiten te initiëren en optimaliseren, je bewaakt de look & feel van onze uitingen en zorgt voor intern draagvlak. Samen met je gedreven marketingcollega’s werk je aan succesvolle marketingcampagnes en zorg je met het team Brand & Content dat alle hieruit voortkomende uitingen voldoen aan ons DNA.

Maar daarmee ben je er nog niet. Je draagt ook bij aan de doorontwikkeling van onze brandstrategie, werkt aan korte en lange termijnplannen en bepaalt de inzet van middelen om onze dromen waar te maken. Je evalueert de inspanningen, bewaakt de planning en het branding budget. Genoeg te doen dus.

Wij zijn alles behalve een traditioneel bedrijf en wij verwachten van onze brandmarketeer een visie, passie en een goed inlevingsvermogen in onze klanten. Heeft een van je collega’s een creatief idee? Dan verwachten wij van je dat jij toetst of het past bij ons merk en of het idee onze klanten aanspreekt. Daarbij ben je niet bang om zo nu en dan de grenzen op te zoeken.

Jij bent

Commercieel, je hebt een grote passie voor merken en je weet hoe je de klant raakt ;
Je hebt HBO werk- en denkniveau;
Een ervaren brandmarketeer met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
Creatief, conceptueel ingesteld en je hebt een groot probleemoplossend vermogen;
Goed in het plannen, organiseren, het aansturen van projecten en in omgaan met deadlines;
Een kei in het samenbrengen van mensen en het creëren van draagvlak;
Zelfstandig, proactief, communicatief-, advies- en besluitvaardig;
Ervaring in een b2b branche en e-commerce omgeving zijn een pre!

Het team

Binnen Deventer (en een flink eind daarbuiten) vind je geen enthousiaster en creatiever team dan het team waarin jij terecht komt. Je maakt deel uit van een bruisende en ambitieuze afdeling van ruim 40 collega’s, waarin jij deel uitmaakt van het team Brand & Content (12 DWD’ers, inclusief jijzelf). Als het ene idee nog niet volledig is uitgewerkt, wordt het andere idee al geopperd, dàt is Brand & Content. Het team bestaat uit grafische vormgevers, een filmmaker, tekstschrijvers, een content- en eventmarketeer en een teamlead.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s? Bekijk dan het smoelenboek op onze website.

Het bedrijf

Wij zijn Drukwerkdeal.nl. Meer dan een snelgroeiend e-commercebedrijf, zijn wij een logistieke machine waar je ‘u’ tegen zegt (al houden wij het liever op ‘je’). Meer nog dan een internetdrukker zijn wij een agile, megaklantgerichte organisatie.

Tweehonderd professionals verdeeld over twee vestigingen in de Benelux verwerken elke dag, elke nieuwe order alsof het de eerste is. Ook al verwerken we er duizenden per dag. Meer nog dan ‘groot, groter, huge’, denken wij ‘goed, beter, awesome!’. En daar hebben we awesome talent voor nodig.

Wij bieden jou:

Alle ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen;
Een afwisselende werkweek die voorbij vliegt;
Flexibele werktijden;
Een dynamische, internationale omgeving;
Gamen, fitness en een mooie presentatieruimte voor bijeenkomsten en borrels @ work;
Naast een goed gevulde koelkast op elke afdeling, kun je terecht in onze lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;
Een passende beloning en deelname aan onze collectieve pensioenregeling.

Enthousiast?

Mooi! Klik op de button om je CV en motivatie op te sturen. Een toelichting met een portfolio uit eigen werk is een pre. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar: 088-8855490.
We zijn benieuwd naar je! Bekijk hier de website.

Recent Posts

Leave a Comment

online content marketeer sparta apeldoorn