Uitslag

Benieuwd wie er heeft gewonnen?

Donderdag 28 maart

19:30 – 20:00 Inloop
20:00 – 22:00 Uitreiking
22:00 – 22.30 Winnaressen foto en pers
22:00 – 00:00 Na borrelen

Locatie: SOAP (Vlijtseweg 100, 7317 AK Apeldoorn)
Parkeren: Gratis op het parkeerterrein van Zwitsal ingang ZUID

Stemmen is niet meer mogelijk! De komende week gaat de vakjury haar punten verdelen en op 28 maart maken we de winnaressen bekend!

Wie kom jij 28 maart aanmoedigen? Of vind je het leuk om kennis te maken met FEM!? Meld je dan hier aan.

Sponsoren

Stemmen

Het is weer zover, er kan gestemd worden op jouw favoriete zakenvrouw! Je mag in elke categorie één stem uitbrengen. Dit doe je door op de button stemmen te klikken. Er opent dan een nieuw scherm, daar vul je je gegevens in en vink je aan op wie je stemt. Geen zorgen we gaan je e-mailadres niet ergens anders voor gebruiken we houden je alleen op de hoogte van de verkiezing.

Stemmen kan tot en met donderdag 21 maart. Naast dat het publiek kan stemmen is er ook een vakjury. De vakjury zal een aantal punten verdelen in elke categorie. De punten van de vakjury samen met de stemmen van het publiek zal uiteindelijk leiden tot een winnares in de verschillende categorieën. Naast de eer en de titel zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Genomineerden

Young talent

De genomineerde in deze categorie is nog maar net gestart met haar bedrijf.

Sidney van Moorst
BYSIDNEY

Sidney is een gedreven ondernemer die passie heeft voor haar vak. Ze werkt resultaatgericht en blijft zich ontwikkelen in haar vak. Onder andere wimperextentions, lashlifting en permanente make-up zijn haar specialisme.

Martine Wagemans
Martine Wagemans

Martine is vrouwencoach voor zwangerschap(wens), baring en bevalling. Nog maar net gestart maar heeft zich nu al goed in de markt gezet. Ze is gedreven, heeft veel kennis, is echt verbonden en oprecht.

Marlouk Nijman
Evviva Wijnbar

Marlouk verwacht begin april open te gaan met Evviva. Evvia is een wijnbar waar ze zo’n 25 open wijnen schenken. Daarnaast kun je ook een biertje of frisje drinken en ze zullen ook warme dranken hebben.

Anouk Lieferink
LieferFit

Anouk is fysiotherapeut en vind sporten geweldig. Zij is je coach naar een fittere leefstijl. Ongeacht hoe fit je bent of hoe fit je wilt worden. Haar missie is om sporten voor iedereen leuk te maken, maar ook hard werken staat voorop.

Creative brain

Deze dames denken voornamelijk met de rechterhelft van hun brein. Ze zijn enorm creatief.

Kelly Nijenhuis
Glam hair by Kelly

Kelly tovert je doffe haardos om naar mooie en glanzende lokken. Kelly is al een aantal jaar kapster en is in 2015 haar eigen kapsalon gestart. Velen weten de weg naar Kelly al te vinden!

Rachel Bosman
Sharabande Fotografie

Rachel Bosman had al voor ze met haar opleiding begon fotografie opdrachten. Tijdens haar stage heeft ze zich verdiept in kinder- en familiefotografie. Om zich te onderscheiden werkt ze met thema’s en concepten.

Moon Kuijper
MOON

Moon is nog maar 21 jaar maar met creatieve brain houdt ze zich bezig met uiteenlopende creatieve gebieden van interieur design tot vormgeving van websites.

Eline Boon
By Bean

Eline is pas 30 maar heeft 2 succesvolle webshops en ontwerpt ook logo’s en huisstijlen voor diverse opdrachtgevers. Verder is ze de initiator van de businessbabeborrels voor medeonderneemsters uit haar netwerk.

Jacqueline Reit
STOER Tekst & Creatie

Als redacteur bij een redactiebureau was Jacqueline Reit al met teksten bezig, maar ze miste de creativiteit en de vrijheid van het maken van mooie content. Daarom besloot ze haar eigen bedrijf te starten.

Marieke van Dulmen
Marieke van Dulmen

Marieke is bedrijfsfotograaf met een missie. Ze schiet nooit zomaar wat plaatjes, maar overziet het geheel en weet welke input ze nodig heeft om tot inhoudelijk passende beelden te komen.

Shirley de Wilde
Yes I Do Weddings

De mooiste dag van je leven, de bruiloft. Maar het organiseren kan je aardig wat kopzorgen bezorgen. Laat dat maar over aan Shirley, weddingplanner Shirley De Wilde organiseert jouw bruiloft.

National Wonder Woman

De grenzen van deze zakenvrouw reiken verder dan de Stedendriehoek en heeft zich nationaal bewezen.

Yvet Brummelhuis & Sanne Anvelink
The World of Yes

Deze jonge onderneemsters hebben sinds de start van YES met een uniek concept, in Nederland maar ook wereldwijd een speler van formaat neergezet. YES begeleidt met het zoeken, vinden, plaatsen en faciliteren van het totale buitenlandse avontuur.

Maaike Postma-Sterken
Von Va Voom

Met haar sterke focus en brede blik, werkt ze sinds enkele jaren aan het neerzetten van een prachtig bedrijf. Ze laat ook zeker in de e-commerce wereld haar stempel achter en laat haar stem horen.

Ilja Hartung-Spies
Indigo Floor

Samen met haar man runt ze het bedrijf. Ilja vind je vooral achter de schermen bij Indigo Floor. Haar specialiteit is de marketing van Indigo. Tevens regelt zij de aftercare voor de gewaardeerde klanten.

Ellis Kooistra
PENDEK

De online store PENDEK richt zich op comfortabele, voor elke situatie geschikte, boxershorts voor mannen. Dit ondergoed is ontworpen voor militairen, maar beschikbaar voor elke man.

Saskia van Klaarbergen
Kidseropuit

De beste tips voor uitjes en vakanties met kinderen, die vind je op KidsErOpUit. Saskia en haar blogteam struinen stad en land af. Op zoek naar toffe steden, mooie natuur, een portie cultuur en natuurlijk avontuur.

Greta Jordens
Allround Support Groep

Het begon allemaal in februari 1998, toen Greta Jordens haar bedrijf Allround Support Groep startte in Friesland. Inmiddels zit het bedrijf al meer dan 10 jaar aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

Power Woman

Deze zakenvrouw geeft leiding aan een succesvol team. Weet evenwichtig om te gaan met haar sociale en zakelijke skills.

Lodia Muljokarno
Moovz Dance & Fitness

Lodia straalt tijdens de lessen superveel energie en enthousiasme uit, zodat je wordt gemotiveerd het bewegen vol te houden. Tot 2017 runde ze haar Gym alleen, nu met een klein team.

Marie-Claire Paullissen-van den Akker
Sales Marketing Match

Marie-Claire is naar naast haar eigen bedrijf Sales Marketing Match actief binnen de regio en vervult een dragende rol binnen allerlei initiatieven zoals Tiv, StedenDriehoek, evenementen en business events.

Astrid Lubbers
A-VISION

A-VISION is een onderwijsadviesbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale, adaptieve testen en online testplatforms. Daarbij richten zij zich op onderzoek, advisering en training bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken.

Ilona Ordelman
HalteZ

Ilona heeft in 3 jaar tijd HalteZ op de kaart gezet, een bedrijf dat zorg biedt aan jongeren die dat hard nodig hebben. Ze werkt inmiddels in de regio’s Deventer, Zwolle & Zutphen.

Vivienne van Beusekom
VIP Company

Vivienne is enorm gedreven in haar vak. Naast een mooie kapsalon kun je bij haar ook je tanden laten bleken, permanente make-up laten aanbrengen, nagelstyliste, haarwerker en doet ze huid-verjongingsbehandelingen.

Tamara Kuiper
Goesting Deventer

Tamara is een innovatieve powervrouw die Goesting tot een begrip in Deventer heeft kunnen maken. In 2019 bestaat de zaak alweer 10 jaar. De ‘Goesting’ is een beleving! Je verlaat de Goesting altijd met een glimlach.

Elise Teunissen
TEUN

Elise is een vrouw met een visie! Ze denkt met de gasten mee zodat elk feestje precies naar wens is en iedereen met een lach naar huis kan! Kortom, gastvrijheid ten top! Het werk doet ze met heel veel plezier en passie en dat straalt ze uit.

Lotte Turlings
FEM Beveiliging

Naast Fem Beveiliging heeft ze Fem Gastvrij opgezet en nu een jaar later is dit een betrouwbare partner geworden voor partijen als het Omnisport, IJsselhallen en diverse hotels in de regio.

Nelanda Brendel
Print&More

Print & More in Twello is wat je noemt een praktische drukwerkwinkel. Dagelijks kun je bij ze terecht voor printen en kopiëren, om drukwerk te laten ontwerpen, opmaken en drukken, om boeken, boekjes en posters te laten maken en om gelegenheidskaarten uit te zoeken.

Lieke Landré
Sync Ok

Sync Ok is geboren uit passie, visie en aandacht voor details. Met dit duurzame bakery cafe waagt Lieke zich met haar team in een niche en dat loont. Enthousiaste gasten en regionale waardering geven energie.

Saskia Huisman
Farmer’s Steakhouse

Het bedrijf bestond al 17 jaar toen Saskia het overnam. Zij is bij het Steakhouse, 2 maanden na opening, begonnen met werken toen ze nog op school zat. Haar eerste bijbaantje. Door het werken bij het Steakhouse is de liefde gegroeid voor de horeca.

Aris Seref-van ‘t Klooster
LOD Fashion & Lifestyle

Aris opende haar winkel in 2017. Bij LOD Fashion & Lifestyle vindt je een leuk aanbod aan betaalbare kleding. Daarnaast vindt je in de winkel sieraden, tassen en woonaccessoires in een knusse, huiselijke sfeer.

Bianca Visser
Spirit of Yoga

In het centrum van Apeldoorn bevindt zich de studio van Spirit of Yoga. De mooie en ruime yogastudio is toegankelijk voor iedereen die graag aan yoga doet; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.

Monique Trumpi-Timmer
Emma & Sam

Emma & Sam is een begrip in Vaassen. Monique verkoopt hier de leukste baby-, kinder- en dameskleding, cadeautjes, houten speelgoed, verzorgingsproducten en lifestyle artikelen voor baby’s en kinderen.

Independent Woman

It’s not lonely at the top. Deze zakenvrouw is zelfstandig en succesvol zonder personeel.

Kylie Mensonides
Studio Rechtuit

Tijdens haar HBO studie heeft ze een eigen beweegstudio opgezet. En begin 2018 opende ze een tweede studio. Haar benadering is altijd persoonlijk en ‘rechtuit’. Bij Kylie ben je er even uit.

Giny de Wilde
REBORN

Reborn Fashion is twaalf jaar geleden begonnen als tweedehands kledingwinkel met kleding en accessoires uit het ‘hogere segment’. In 2018 heeft Giny de Wilde de winkel overgenomen.

Manuela Morssink
Beautysalon Lucca

Manuela is hardwerkende zakenvrouw die vol passie vanaf scratch een goed lopende salon heeft opgebouwd. Rust, ontspanning en op je gemak voelen staat centraal in de salon van Manuela.

Chanthal Hagedoorn
Chantalhagedoorn.nl

Chanthal daagt je uit om heel anders te kijken naar je bedrijf. Ze geeft daarin goede tips en is soms ook heerlijk “streng” omdat het werk gewoon echt gedaan moet worden. Die schop onder de kont kunnen vele ondernemers gebruiken.

Jenny de Waardt
Uw kapster aan huis

Jenny kan zich goed inleven waardoor haar advies ook echt bij de klant past. Ze is een hard werkende moeder die van haar gezin en haar werk houd. Het een kan niet zonder het ander.

Carla Ketelaar
Laatste Liefde

Haar relatiecoaching, haar boek Vind je eindman, de besloten Facebook-groep, de inspirerende nieuwsbrieven, alles om te komen tot het resultaat: een liefhebbende partner.

Eva Koers-Klappe
Live & Living

Eva heeft een winkel waar je terecht kan voor het complete plaatje voor in huis. Ben je opzoek naar een mooie pvc vloer? of naar een bankstel. Het is allemaal mogelijk.

Eline Boute
NovaSkin

NovaSkin is een huidstudio en browbar, gespecialiseerd in wenkbrauwen, permanente make-up en allerlei soorten huidproblemen. Eline gaat als een speer en opent 20 april in een nieuw pand in Apeldooorn.

Susanne Mentink
SMLCoaching

Bij SMLcoaching kun je terecht als leidinggevende, team, groep en als particulier voor individuele coaching.  Susanne werkt vanuit vertrouwen en veiligheid, maar gaat daarbij geen confrontaties uit de weg.

Heleen van Lente
Lente in je leven

Haar kracht en passie liggen in het begeleiden van zelfbewuste, krachtige mannen en vrouwen bij het realiseren van de verandering die ze voor ogen hebben op privé- en of werkgebied.

Ellen Das
Love, Peace & Joy

Ellen bewijst dat online shoppen prima op een persoonlijke manier kan. Alsof je in een winkeltje om de hoek staat! Met haar team freelance bloggers en modellen, inspireert zij vrouwen zoals jij en ik. Op een toegankelijke en realistische wijze.

Joyce Varenbrink
Enjoying

Joyce is er van overtuigd dat het anders kan. Een leven met plezier, liefde en vertrouwen. Meer balans en tijd voor je gezin, je relatie, je vrienden en familie. Ze combineert het coachen met wandelen in de natuur.

Aike Borghuis
Stroom8

Haar bedrijf is eigenlijk uit noodzaak geboren. Ze wil vrouwen helpen te stoppen met het-aangepaste-meisje-effect. Zodat ze stap voor stap leven en werken op een manier waarin ze trouw zijn aan zichzelf.

Nienke Kooistra
Reisbureau Parijsje

Nienke is dol op Parijs, al jaren! Ze heeft er gewoond en gewerkt, ging er op talencursus en tijdens haar studietijd mocht ik ook stage lopen in Parijs. Haar eigen reisbureau gericht op Parijs was dus een logische volgende stap.

Alies Dorgelo
Speak Your Brand

Alies traint ondernemers die on- en offline méér zichtbaar willen worden. Die goed geld willen verdienen door gewoon zichzelf te brengen. Het is haar purpose om de wereld bullshit-vrij én veel minder serieus te maken.

Suzan Koekkoek
HipFitMam

Het valt niet altijd mee, sporten als (aanstaande) moeder. Met de enthousiaste en variërende lessen daagt Suzan je uit om in de bijzondere (pittige) periode van je leven je sportgrenzen nog lekker aan te blijven tikken.

Elleke Krakau
Flair Custom Dresses

Ze bedacht dat het perfect zou zijn als je in het comfort van je eigen woonkamer een jurk uit kan zoeken. Zo bepaal je zelf de lengte van de afspraak, de locatie en of je er bijvoorbeeld een heel feestje omheen bouwt met entourage.

Marieke Mulder
Mijn merk naar werk

Mijn merk naar werk is er voor coaching van medewerkers, maar ook voor particuliere coaching. Marieke is specialist in e-coaching en richt zich met name op de jonge(re) medewerker.

Verkiezing 2019

Ze heeft ambitie en is ondernemend. Ze inspireert, innoveert, won een prijs, startte succesvol haar eigen business of behaalde een noemenswaardige prestatie. Deze zakenvrouw verdient een nominatie! Wie nomineer jij voor de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2019? Nomineren kan van 1 januari 2019 t/m 28 februari 2019.

De zakenvrouw moet werken en wonen in de Stedendriehoek (de Stedendriehoek bestaat uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen) en ouder dan 18 jaar zijn. Uiteraard maakt jouw genomineerde zakenvrouw kans op hele mooi prijzen! Naast de stemmen van het publiek worden alle genomineerden beoordeeld door een vakjury.

Nomineren

  Gegevens Zakenvrouw

  Categorie*

  Jouw gegevens

  Geslacht*
  VrouwMan  Young Talent
  Is jouw genomineerde zakenvrouw net gestart als ondernemer (0-1 jaar). Nomineer haar dan in de categorie young talent.

  Creative Brain
  Fotograaf, blogger, vormgever, kunstenares? Werkt jouw genomineerde zakenvrouw grotendeels alleen met de rechterhelft van haar brein? Nomineer haar dan in de categorie creative brain.

  Local Wonder Woman
  De local wonder woman heeft een ideële overtuiging, is altijd bezig met het verbeteren van haar omgeving. Met haar hands on-mentaliteit zorgt zij voor het maatschappelijke welzijn van de Stedendriehoek. De local wonder woman is actief bij een goed doel, stichting, vereniging, innovatiefonds, vrijwilligersnetwerk of ‘groen’ bedrijf.

  National Wonder Woman
  De grenzen van deze zakenvrouw reiken verder dan de Stedendriehoek. Zij heeft zich nationaal bewezen met haar leidinggevende skills of onderneming. Is Nederland is een stuk succesvoller dankzij deze vrouw? Nomineer haar dan voor deze categorie.

  Power Woman
  Deze zakenvrouw geeft leiding aan een succesvol team. Weet evenwichtig om te gaan met haar sociale en zakelijke skills. Haar inzet en passie zijn aanstekelijk. Nomineer haar voor deze categorie en zorg ervoor dat ze even stil staat en trots mag zijn op haar team of bedrijf.

  Independent Woman
  It’s not lonely at the top. Deze zakenvrouw is zelfstandig en succesvol zonder personeel. Nomineer haar dan in de categorie independent woman.

  0